Pečivo pro zdraví

Chléb pro srdce

Popis

U tohoto produktu je snížená hladina sodíku o 25% ve srovnání s běžným chlebem, díky nízkému obsahu soli.
Chléb pro srdce.
Chléb pro srdce se sníženým obsahem sodíku, (obsahuje o 25% méně sodíku než obyčejný chléb díky nízké sodné soli) a se zvýšeným množstvím přírodních antioxidantů a esenciálních mastných kyselin EFA, je dobrou volbou pro lidi, kteří chtějí snížit přísun sodíku ve stravě. Omezení spotřeby sodíku podporuje správný krevní tlak.
Chléb ze srdce je díky správně vybraným složkám také zdrojem bílkovin a dietních vláknin, hořčíku, fosforu, draslíku, zinku, vitamínu B1 a kyseliny listové. Podle doporučení Světové zdravotnické organizace (WHO) denní příjem soli nesmí přesáhnout 5 g soli (2 g sodíku) na osobu.

Doporučeno Nadací pro vývoj srdeční chirurgie prof. Zbigniew Religa

Složení

Slunečnicová semena, lněná semena, pšeničný lepek, pšeničná mouka, grahamová pšeničná mouka, mouka z pupalkového semena, ovesné otruby, sůl s nízkým obsahem sodíku, špaldová mouka,, regulátor kyselosti: kyselina citronová; ovesná vláknina, enzymy: amyláza, xylanáza; činidlo pro úpravu mouky: kyselina askorbová

Ke stažení

Recept - Chléb pro srdce
Specifikace - Chléb pro srdce