Zlepšovací přípravky

Ultra Plus

w004-ultra-plus-obrazek

Popis

Pečící prostředek, který vám umožňuje výrobu pšeničných a žitných těst.
Díky obohacení aromatickými kyselinami a enzymy je možné získat bulky a bagety s vysokou porézností a křupavou kůrou. Komponenty výrazně zlepšují možnost vázání vody v produktu, což vede ke snížení výrobních nákladů a prodloužené čerstvosti.
Ultra Plus je také vhodný pro výrobu žitného pečiva. Jeho přidání zvyšuje stabilitu výroby, zlepšuje chuť a vůni a zabraňuje kolapsu žitných chlebů, což je typické pro tento typ produktu.


Složení

Pšeničný lepek, pšeničný slad, pšeničná mouka, sušený pšeničný kvas, cukr, ječmenový slad, činidlo pro úpravu mouky: kyselina askorbová; enzymy: amyláza, xylanáza 3

Ke stažení

Recept - Ultra Plus
Specifikace - Ultra Plus